ÖPPETTIDER
Fredag 17-21
Lördag, 12-21

BOKADE EVENT
Alla dagar 10:00-22:00

 

NYHETER

 

2014-11-30, VI KÖR EN EXTRA VECKA!!!

Nu vet vi så mycket om vår utflyttning att vi vågar förlänga verksamhetens öppettider med en vecka till, det gör att vår sista öppna dag nu alltså är söndagen den 7 december!

Ta chansen att uppleva vårt unika nöjesutbud innan veckan är till ända, denna vecka är i nuläget är våra sista :-(

Bokningar körs alla dagar i veckan mellan 10-22, gå in påwww.nydalaracing.com och lägg Er bokning. Vi har nått för alla, Barnrace, Barnkalas, Introduktionsrace, Lilla Racet, Stora Racet, Sprint Race, Segwayuthyrning, Segwayevent och Segwaypolo mm

Som det ser ut nu så är 2014 det sista året vårt unika utbud finns i Vetlanda för alla 100 000 höglandsbor och tillresta!

 

PS. Vi tar fortfarande tacksamt emot tips om lokaler (2000-5000m²), stöttande ytterligare delägare, hjälpande kontakter och fr.a. på alla sätt Ert stöd i vår kamp för att överleva nu när vi oförtjänt förlorar den fina anläggningen vi har byggt genom åren!


Har Ni tips hör då av Er till oss på info@nydalaracing.com, www.facebook.com/nydalaracing eller ring på 0383-10082.

 

 

 

2014-09-01, BOKA EVENT HOS OSS I HÖST

Vi finns ett tag till, kom till Nydala Racing för att rasta din tunga och otåliga högerfot innan det är för sent. Vi har som Ni vet något för alla oavsett ålder ellkunskapsnivå!

 

Lägg Er bokning nu i höst, tipsa Era bekanta, Era släktingar och vänner om möjligheterna vi har, detta är troligen det sista året Ni har gokart och Segwaynöje på nationell toppnivå i Vetlanda så passa på innan den tiden är förbi!

 

Mer exakt information om när vi mot vår vilja tvingas stänga kommer inom ett par veckor!

 

 

 

2014-06-01, SISTA SOMMAREN ÄR NU KANSKE HÄR MOT VÅR VILJA :-(....

Vi har som vanligt väldigt mycket öppet sommartid, utöver nedan tider på bilden så kan Ni som är minst 8 personer som vanligt boka ett event vilken dag i veckan som helst mellan 10-22!

Vår gokartbana rullar knappt hälften av sin sträcka inomhus och lite drygt hälften utomhus. Den är över 500m lång totalt och utedelen är nu alltså åter öppen. Såfort mörkret faller tänder vi såklart våra gokartars LED strålkastare, de ger både bra stödbelysning och extra fartkänsla. Välkomna!

 

 

 

2014-03-07, VI HAR NU REKORDTIDIGT KUNNAT ÖPPNA UTEBANAN IGEN

Tacka den milda vintern för att vi redan nu har kunnat öppna utebanan, det är såklart rekordtidigt!

 

Vår gokartbana rullar knappt hälften av sin sträcka inomhus och lite drygt hälften utomhus. Den är över 500m lång totalt och utedelen är nu alltså åter öppen. Såfort mörkret faller tänder vi såklart våra gokartars LED strålkastare, de ger både bra stödbelysning och extra fartkänsla. Välkomna!

 

 

 

2014-02-11, SPORTLOV?

Ta med dina vänner till Nydala Racing och kör gokart. Vi har öppet fredag 17-21 och lördag 12-21 sportlovsveckan!

Ta alltid för vana att kolla kalendern här på hemsidan innan Ni åker mot Nydala så att ingen bokning ligger ivägen.

 


 

 

2014-02-09, TA MED BARNEN TILL NYDALA PÅ SPORTLOVET

Ta med Era barn och deras kompisar till Nydala Racing och kör gokart!

Minålder är 7år och ett gott tips är att alltid kolla kalendern här på hemsidan innan Ni åker mot Nydala så att ingen bokning ligger ivägen precis när Ni har tänkt köra!

 


 

 

2013-09-18, RESULTATLISTOR

Visste Ni att Er resultatlista finns på vår hemsida?
Nu har vi lagt till en länk till dem i huvudmenyn ovan, i samma ögonblick som Ert event är färdigkört så landar Er resultatlista här på vår hemsida. Nu är det alltså t.ex. väldigt enkelt att kolla vem som var snabbast förra gången Ni var här så att Ni vet innan nästa besök!

 

 

2013-09-15, NY PROJEKTOR

Nu är vår konferens iordning igen och den nya projektor är på plats i taket ovanför duken. Vad kan vara bättre än att ha Ert möte eller Er konferens tillsammans med ett gokartrace eller Segwaykörning hos oss på Nydala Racing!?
Låter det som en god idé, planera då in Ert möte hos oss och lägg Er bokning här direkt på vår hemsida!  


 

 

2012-11-12, GRATTIS NI 40 SOM VANN!!!

Var du en av de lyckliga vinnarna?

Som utlovat lottade vi ut 40st presentkort på 100 kronor vardera till Er som följer oss på Facebook nu när vi passerade
1000 personers strecket. Om ditt namn finns med i listan under bilden nedan maila då din postadress till info@nydalaracing.com så kommer ditt presentkort hem till din brevlåda :-)

 

VINNARE

Katarina Jensmark, Mathias Lilieqwisth, Hampus Jonsson, Stefan Bertilsson, Christian Nytorpet, Jonas Nilsson, Lisette Sigfrid, Mattias Swensson, Niclas Fridh, Petrus Gustafsson, Malin Lorentzon, Tobias Gustavsson, Eric Johansson, Fredrik Larsson, Marcus Nicklasson, Jesper Lambertsen, Marie Persson, Emil Sandahl, Kjell Thylen, Joakim Berggren, Sylwia Zielinski, Albin Selskog, Jesper Gustavsson, Andreas Johansson, Fredrik Isaksson, Robert Casselhag, Bengt Karlsson, Camilla Blomquist, Emelie Claesson Karlbom, Victor Svensson, Jason Strang, Nikke Carlsson, Casper Dahlberg, Joel Tagesson, Jesper Front, Olivia Lindgren, Ola Isaksson, Hugo Melkeraaen, Marcus Johannesson, Fredrik Johansson.

 

Vi har nu lottat ut vinster till Er som följer oss på Facebook till ett värde av totalt 10 000kr sedan start, det blir troligen fler utlottningar under 2013 så gå med du också.

 

Hoppas Ni som vunnit denna gång får stoooor glädje av Era vinster, välkomna !!!

 

 

2012-03-12, SERVERINGSTILLSTÅND

Äntligen, vi kommer inom kort att komplettera vårt redan goda utbud av lättdrycker med alternativ för de slutna sällskap där några föredrar ett glas vin eller öl till maten. Vi har nu rätten att servera alkoholhaltiga drycker på avsedda platser fram till drygt midnatt. Välkomna att boka Ert kompletta nöje NU!

 


 

 

2012-03-11, NATTRACE TRAILER

Vi har utökat vårt alla redan breda utbud med ännu en unik och fartfylld upplevelse. Nu kan Ni som bara måste ha lite mer köra Nattrace på Nydala Racing, tänd de nyinstallerade LED-strålkastarna och ge full gas. Detta eventet ger Er en större upplevelse både som åskådare och förare.

 

 

OBSERVERA att Nattrace endast är lämpligt för Er som har bra körkunskap!

 

 

2011-12-10, PRESENT TIPS

Köp ett presentkort med kanonkul nöje & fantastiska upplevelser.


Välj åt henne/honom, kör ett Barnkalas, Introduktionsrace
eller kanske ett Combo Race passar bättre!?
Ni kan självklart låt den lycklige själv välja och
vraka ur Nydalas breda utbud.

 

 


2011-10-28, NYA ÖPPETTIDER

Nu justerar vi våra öppettider så att vi har än mer öppet när Ni vill roa Er!

Följande öppettider kommer att gälla minst t.o.m. Oktiober 2013.

 

 

Det är 3 skillnader mot våra tidigare öppettider:
1
. November - Mars har vi öppet Fredag & Lördag (Onsdagen utgår).
2. Ingen Drop In i Januari
3. Vi har öppet alla dagar i veckan hela Juli månad!

 

 

2011-09-17, BOKA ONLINE !

Nu kan ni lämna Er bokningsförfrågan här direkt på hemsidan, Ni finner formuläret under Gruppbokningsfliken perfekt placerad vid sidan av vårt utbud så att det är enklast möjligt att boka sitt nöje på Nydala!


Använd vårt bokningsformulär du också, det enklaste, snabbaste och säkraste sättet att få med all information som behövs för Er bokning.

 

2011-04-08, NYTT SEGWAYUTBUD

Det är nu äntligen dags för en Segwaysommar ute i det fria. Vi lanserar ett helt nytt upplägg på körtider och priser. Maila eller ring in din reservation av fordon redan idag!

 

Våra cyklar kan bestyckas med både strålkastare och bromsljus vid mörkerkörning. De är utrustade med terrängdäck så inte heller underlaget har någon begränsning. Ni åker vart ni vill, en lugn och fin natur runda, in till Vetlanda stad eller ut på en tuffare terrängtur i det fria.Priser enligt nedan:
100kr, 10min (behöver ej reserveras)
200kr, 30min

300kr, 1h

400kr, 2h

500kr, 4h

600kr, 8h

 

 

2010-12-19, PREMIÄR 22 DECEMBER

I vinter är valet pistat eller spårat men framför allt vårat!

Kör Segway på snö upp till 10 personer samtidigt, boka en 30 minuters tur för 200kr
eller kör Drop In på området i 7 minuter för 100kr (lysen för mörkerkörning finns).

 

 

2010-11-17, NU ÄR VI STÖRST PÅ SEGWAY

Vetlanda är nu Segwaytätast i Sverige, vi har lyckats få tag i 10 Segwaycyklar. Nydala Racing kan nu erbjuda er kunder än mer unika Segwayupplevelser och det för grupper ända upp till 30 personer.

Läs om nyheten i Vetlanda Handelsplats egna tidning!

Ni kan nu köra Segway upp till 10 personer samtidigt :-)

Sedan 1 Oktober är det ju också lagligt att framföra fordonet på Sveriges gator, ta en tur in till stan eller kör en rundtur. Cyklarna kommer att bestyckas för vinterbruk så passa på att testa denna helt unika upplevelse nu i vinter.

 

 

2010-10-01, ÄNTLIGEN ÄR SEGWAY LAGLIG ATT KÖRA I SVERIGE !!!

Segway klassas som en cykel. Den 1 oktober ändras lagen om vägtrafikdefinitioner så att begreppet cykel får en vidare definition. Detta görs för att vissa eldrivna fordon som exempelvis Segway ska få föras fram i trafiken, förutsatt att de motsvarar definitionen och Transportstyrelsens nya tekniska krav.

Utvecklingen av små eldrivna fordon avsedda för kortare eller längre förflyttningar av personer går starkt framåt. På marknaden finns olika typer av eldrivna fordon avsedda för en person, såsom el-skotrar, elrullstolar och andra fordon med liknande användningsområde. Ett nytt sådant fordon är Segway som är ett alternativ till cykel och rullstol för såväl personer med som utan funktionsnedsättningar. De här fordonen är i huvudsak avsedda att användas på gång- och cykelbanor men har hittills inte passat in i regelverket. För att möjliggöra användning så ändras bland annat lagen (2001:559) om vägtrafikdefinitioner den 1 oktober.

I den kan man läsa följande:
Ett eldrivet fordon utan tramp- eller vevanordning som är a. inrättat huvudsakligen för befordran av en person, b. inrättat för att föras av den åkande, och c. konstruerat för en hastighet av högst 20 kilometer i timmen,klassas som en cykel.

 

Efter lång lååång väntan är det nu äntligen dags för detta fordon att ta en plats i vårt samhälle. För priser och grundinformation se fliken Segway i huvudmenyn. Vi på Nydala kommer i och med detta också att utöka vår Segwayverksamhet i Vetlanda så håll ögonen öppna!

 

 

2010-01-01, Nu startar vi en Facebook sida där vi alla kan mötas!
Hemsidan är helt öppen för dig som Fan, du kan skriva i loggen, ladda upp bilder eller filmklipp från event ni vart på hos oss. Vi ser fram emot många roliga och härliga bilder under 2010, de bästa varje år skall självklart också belönas men det återkommer vi till senare under året.

 

Nydala Racing on Facebook

 

Ni har alla garanterat minst en handfull vänner som kan få både nytta och nöje av att vara med, så bjud in dem nu. Som tack för att ni hjälper oss öka antalet Fans så lottar vi ut presentkort allt eftersom vi blir fler.

UTLOTTNINGSPLAN
Vid 250 fans lottar vi ut 10 presentkort.
Vid 500 fans lottar vi ut 20 presentkort.
Vid 750 fans lottar vi ut 30 presentkort.
Vid 1000 fans lottar vi ut 40 presentkort.

 

Om vi når målet på 1000 Fans så lottar vi totalt ut körningar för 10 000kr, det betyder också att ni har hela 10% chans att vinna ett presentkort på 100kr om vi når tusen medlemmar!

 

 

2009-10-04, Resultatlistorna finns nu på internet.

I samma ögonblick som resultatlistan för ert event blir klar hamnar den på internet i PDF format. Ta en snabb titt på skärmen, spara den på datorn eller skriv ut den och häng upp den på anslagstavlan, valet är ditt.

 

Alla resultatlistor sedan vi öppnade finns i arkivet, kan vara bra att veta då omgivningen lätt får en skev bild av "verkligheten" ibland eller hur!?
Några klick på datorn så har du fakta på bordet, om inte den informationen biter är det kanske dags för ett revanchmöte.


Här finner ni RESULTATLISTORNA!

 

 

 

2009-06-21, Väderprognos på vår hemsida.

Som en extraservice till dig som Nydalakund har vi nu lagt in en ruta med väder intill vår kalender.

 

Du kan nu på ett ögonblick få full kontroll på såväl lediga tider som väder om du slår ett öga på fliken KALENDER innan du besöker oss.

 

Vår verksamhet är öppen oavsett väderlek, om det regnar kör vi på vår intensiva och underhållande inomhusslinga.

 

Välkommen till oss på Nydala handelsområde oavsett väder!

 

 

Öppettider

Med undantag för storhelger, för detaljer se KALENDER.

GRUPPBOKNING
Alla dagar 10:00-22:00
(minst 8 personer)


Bokningar går före drop in.
Kontrollera därav alltid om möjligt våra liggande bokningar under fliken KALENDER !

 

 

Presentkort
Köp presentkort från Nydala Racing och ge bort till någon lycklig själ!

 

Nu kan du beställa dem av oss här på nätet och få dem hemskickade !

 

 

 

Betalning
Vi föredrar kortbetalning, till företagare och föreningar kan vi även fakturera. Samtliga priser på hemsidan är angivna inklusive moms.

 

Kontakta oss

Vi har telefontid alla dagar i veckan mellan kl:10-18, välkommen att kontakta oss då!

Telefon: 0383-10082

Mobil: 070-45 40 505

 

Maila oss mer än gärna på: info@nydalaracing.com
eller om du vill boka direkt:
bokning@nydalaracing.com

 

Här finns vi

Vår anläggning ligger i handelsområde precis intill riksväg 31 vid norra infarten till Vetlanda.

 

 

 

 

 

 

 

Nydala Racing & Nöjescenter AB, Nydalavägen 4, 574 35  Vetlanda, Org nr 556700-3883, Bankgiro 5902-9652, Telefon 0383-10082, 070-45 40 505